През тази седмица официално бе поставено началото на сезона на

...
През тази седмица официално бе поставено началото на сезона на
Коментари Харесай

Списъкът за Мастърса в Мадрид: Димитров, Джокович и Надал сред заявените

През тази седмица публично бе сложено началото на сезона на алено с шампионатите в Хюстън и Маракеш. След броени дни ще започва и първия Мастърс на клей за годината - този в Монте Карло, а сред 26 април и 8 май следва да се състои и конкуренцията от същата категория в Мадрид. Mutua Madrid Open е считан за едно от най-престижните надпревари в календара на АТР, което всяка година събира сериозна част от най-хубавите тенисисти в света, като и тазгодишното му издание не прави изключение.

Днес на уеб страницата на шампионата бе изнесен предварителният лист със декларирани състезатели, измежду които е и най-хубавият ни тенисист Григор Димитров. Новак Джокович също по всяка възможност ще бъде измежду участниците, откакто противоепидемичните ограничения в Испания към този момент разрешават влизане в страната и без съществуване на ваксина срещу COVID-19.

В листата прави усещане наличието на Даниил Медведев и Рафаел Надал, които към този момент не е ясно по кое време ще се завърнат на корта. Припомняме, че руснакът неотдавна трябваше да се подложи на интервенция за премахване на херния, до момента в който Матадора се възвръща от травма, получена по време на финала в Индиън Уелс.

Бившият финалист в Мадрид Доминик Тийм, който не бе играл формален мач в продължение на 9 месеца и сега заема 50-ата позиция в ранглистата, ще взе участие на шампионата в испанската столица чрез предпазен ранкинг (№7), който му подсигурява място измежду поставените.
Вижте тази обява в Instagram.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР