През тази седмица битката за титлата в MasterChef и наградата

...
През тази седмица битката за титлата в MasterChef и наградата
Коментари Харесай

Андре Токев: Тази вечер в MasterChef ще е много интересно, битката е забавна

През тази седмица борбата за купата в MasterChef и премията от 100 000 лева навлезе в своята решителна фаза. Място на финала в шоуто си извоюваха десетте най-хубави занимание готвачи. Chef Андре Токев гостува в студиото на " Тази заран ", с цел да показа любопитни детайлности за седмия сезон на кулинарното предаване.

" Винаги им обясняваме, че като стартира задачата, би трябвало първоначално да дадат повече газ, с цел да имат повече време най-после да оформят ястието ", сподели Токев.

" Затова би трябвало да ги стресна от време в точния момент ", добавя той.

" Тази вечер ще е забавно, борбата е занимателна. Колкото по-малко стават участниците, феновете постоянно се напрягат и стартират да ни се карат за какво гоним този или оня ", разяснява Токев.

" По време на борбите ние не ги оценяваме за целия сезон, а както е във футбола - всяка борба е обособена и е доста значима. Ако сега не се представиш добре - отпадаш ", добавя той.

" Най-важният аршин е всякога да се демонстрира съвършената паница ", сподели Токев.

" Задачата постоянно би трябвало да се планува доста добре и да се свърши до дъно ", добавя той.

" В момента всички са доста надъхани, всеки желае да е на край и да завоюва купата ", сподели Токев.

" MasterChef е едно съревнование, където в действителност те пускат в студената вода. Като занимание готвач си натрупал познания, само че до момента не си се сблъсквал с действителните условия в практиката ", добавя той.

Андре Токев показа нови питиета, които е пуснал - едната е леден чай с мед, джинджифил и матча, а другата - кафе с портокалов сок и шест билки и подправки.

" През последните години съвсем не закусвам, а пия единствено напитка с джинджифил и лимон. Опитвам се до 14-15 ч. да не хапвам нищо. Много обичам за закуска да хапвам овесени ядки с вода или мляко. Аз се храня според от настоението си, като в същото време внимавам да уравновесявам и калориите ", сподели Токев.

Вижте какво още показа Андре Товек във видеото горе.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР