През тази нощ във връзка с валежите от сняг в

...
През тази нощ във връзка с валежите от сняг в
Коментари Харесай

120 снегорина са чистили София тази нощ


През тази нощ по отношение на преваляванията от сняг в София са направени обработки със смеси против замръзване във всички 24 региони
Общо 120 снегопочистващи машини са работили на терен, като в някои региони дейностите не престават. Извършено е снегопочистване по трасетата на градския превоз, съществени улици в кварталите, общински пътища, рискови и стръмни сектори, както и Южната дъга на околовръстен път.
Продължават обработки в някои вътрешноквартални улици в региони като "Средец ", "Триадица ", "Възраждане ", "Оборище ", "Лозенец ", "Студентски ", "Панчарево ", "Кремиковци ", "Младост " и други. Това оповестиха от пресцентъра на Столична община. Информацията за ситуацията в София е към 6. 30 ч.
Започна почистването на прилежащите площи към спирки на градския превоз и подходи към подлези. Извършено е опесъчаване на планинските пътища на Витоша „ Бояна – Златни м о стове” и „ Драгалевци – Алеко”.
Към момента градският превоз се движи по всичките си нормални направления. Екипи на дирекция „ Аварийна помощ и превенция” правят обходи на терен.
Напомняме на водачите да карат с коли, оборудвани за придвижване при зимни условия и да бъдат деликатни и да карат със съобразена скорост.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР