През тази година туристическото бизнес изложение ще отвори врати за

...
През тази година туристическото бизнес изложение ще отвори врати за
Коментари Харесай

ВАКАНЦИЯ & СПА: Юбилейното 40-то издание на изложението ще се проведе през март в София

През тази година туристическото бизнес ревю ще отвори порти за 40-ото си юбилейно издание. Събитието събира стотици участници и хиляди гости от България и чужбина. „ ВАКАНЦИЯ&СПА Експо е измежду предпоставките България да се трансформира във значима спирка за всеки с бизнес в туристически отрасъл “, разясняват уредниците. Това се дължи на цялостната екосистема, построена в Интер Експо Център, с помощта на присъединяване на изложители от всички ниши на туристическия бизнес.

„ Изложение ВАКАНЦИЯ&СПА Експо сплотява национални и районни бордове по туризъм, браншови организации, туроператори, турагенции, специалисти, притежатели и мениджъри на хотели, SPA и уелнес центрове, бизнеси в сферите на голф, винения, кулинарния и младежкия туризъм. Представят се производители и снабдители на хотелско, спа и фитнес съоръжение, профилиран софтуер; транспортни компании и атракциони, арт и спортни клубове, образователни заведения, школи за чуждоезиково образование, издателства и медии “, споделят уредниците. Паралелно в залите ще протече и ЕКСПОМЕБЕЛ – интернационалното ревю за обзавеждане, дизайн, вътрешна архитектура и интериорен дизайн.

На същинско странствуване до Мадагаскар – четвъртият по величина осторов в света, ще се отправим от 13 до 15 март. Това ще се случи с помощта на колаборацията сред наближаващото туристическо бизнес ревю ВАКАНЦИЯ&СПА Експо 2024 и страната, намираща се край югоизточния бряг на Африка.

„ Република Мадагаскар ще бъде държава-пратньор на ревю ВАКАНЦИЯ&СПА Експо 2024 “, осведоми екипът на Интер Експо Център, уредник на туристическия бизнес формат. Държавата, известна с изключителната си природа, биоразнообразие и неповторими туристически дестинации, ще заеме щанд от близо 80 кв.м. в основната зона на ВАКАНЦИЯ&СПА Експо.

 Отбелязваме Световния ден на туризма - HOLIDAY & SPA EXPO

От 2024 година интернационалното туристическо ревю ВАКАНЦИЯ & СПА, водещата бизнес платформа на туристическия бранш, ще се провежда от Интер Експо Център, който през юни тази година закупи правата за организация на интернационалния формат от досегашния уредник Prim Expo.

Досегашният уредник ПРИМ ЕКСПО ще остане съветник по плана, с което да се реализира гладкият преход и се обезпечи последователност в процесите на подготовка и организация за провеждането на туристическото бизнес ревю. За това способства и досегашната отлична връзка сред двете компании, в резултат на които ВАКАНЦИЯ & СПА към този момент над 10 години се организира в изложбените зали на Интер Експо Център.

„ Нашият екип е разполагаем за подпомагане и ще се радваме ВАКАНЦИЯ & СПА да продължи да се развива като авторитетно интернационално събитие. Присъствието на сериозен туристически конгрес в календара на страна, насочена към развиване на туризма, е влиятелно и значимо за бизнеса, и за институциите. “, разяснява екипът на ПРИМ ЕКСПО

Екипът на Интер Експо Център, като потвърден уредник на над 20 търговски изложби и стотици съпътстващи събития всяка година, с близо 60-годишна история, декларира готовността си да продължи развиването на ВАКАНЦИЯ & СПА, влагайки цялата си сила и експертиза за неговото надграждане. Последното издание събра дружно над 260 участници от 16 държави; проведени бяха 32 съпътстващи събития. Бизнес ревюто притегли вниманието на над 10 000 гости от страната и чужбина.

 May be a graphic of slow loris and text
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР