През тази есен Фермата“ ще направи неочакван подарък на зрителите.

...
През тази есен Фермата“ ще направи неочакван подарък на зрителите.
Коментари Харесай

В името на шоуто: Стоичков ще живее в пернишко село

През тази есен „ Фермата “ ще направи непредвиден подарък на феновете. В новия сезон на предаването, който започва на 3 септември и е под мотото „ Мостът на времето “, ще влезе огромна спортна легенда, популяризирала страната ни по целия свят. 

  " Фермата " 8 събира спечелили от предходни сезони, измежду които Ваня Илиева и Деян Каменов
Най-успешният български футболист и притежател на най-значимия самостоятелен приз във футбола „ Златна топка “ Христо Стоичков ще стане част от най-позитивното и градивно риалити като гост-звезда и ще се показа в светлина, в която никой до момента не го е виждал.



В осмия сезон на „ Фермата “ фамозният №8 ще дойде на брега на красивия язовир Диканя, измежду спиращата дъха природа, с цел да се срещне с участниците в предаването и да направи шоу, на каквото само той е кадърен.  

Продуцентите и водещи Иван Христов и Андрей Арнаудов, заболели левскари, са му приготвили серия от изненади, само че Камата също дава обещание да сюрпризира както тях, по този начин и кандидатите за огромната премия. „ Щастливи и признателни сме, че Христо Стоичков одобри поканата ни да се включи в предаването, освен тъй като е звезда от международна големина и непостижим състезателен гений, само че и тъй като в никакъв случай не стопира да носи България в сърцето си “, споделя Андрей Арнаудов.

Присъствието на Стоичков във „ Фермата “ сигурно ще въодушеви участниците, измежду които има доста обичани лица от предходни сезони като многодетната майка Веселка Маринова, яхтената стюардеса Ваня Илиева, рокаджията Деян Каменов от „ Д2 “ и пчеларят Яни Андреев.

Емблематичните участници ще се обединят в тим “Минало “, а в тим „ Бъдеще “ ще влязат нови попълнения, сред които геймър, служител на реда, управител, акушер-гинеколог, диетолог, състезател и кмет.

Всички те ще работят старателно месеци наред, с цел да трансфорат необитаемата, само че плодородна земя край язовир Диканя в сантиментално фермерско селце. А най-достойният ще си тръгне с огромната премия от 100 000 лв.. 

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР