През своите 33 сезона Семейство Симпсън успя да получи славата

...
През своите 33 сезона Семейство Симпсън успя да получи славата
Коментари Харесай

Ще разкрият ли Семейство Симпсън как познават бъдещето? Продуцент каза

През своите 33 сезона " Семейство Симпсън " съумя да получи славата на самобитен вещател. Шоуто съумя да " пророкува " някои от настоящите събития по света. От кандидатирането на Тръмп за президент до пандемията от ковид.

Един от продуцентите Мат Селман показа в свое изявление, че през новия 34-ти сезон ще бъда разкрито по какъв начин обичаните герои съумяват да познаят бъдещето.

“Имаме концептуален епизод, който изяснява по какъв начин Симпсън познават бъдещето”, споделя той, представен от " Дейли Мейл ".

“Това е концептуален епизод, в който има доста луди неща. Но дава пояснение по какъв начин в Симпсън могат да познаят бъдещето”, прибавя той.

Селман, който се присъединяван към екипа на анимацията през 1997 година и е ко-продуцент с Ал Джийн, се майтапи, че това ше бъде най-хубавия сезон на " Симпсън ", който в миналото са виждали феновете.

Но които са пророчествата, които накараха милиони да имат вяра, че анимационните герои могат да прозрат тайните на бъдещето? Нека си напомним.



Автокорекцията

Доста преди да свикнем с новите технологии, надали някой си е представял, че телефонът или часовникът ни ще бъде „ смарт “. През 1995 година е излъчен епизод, в който се показва концепцията за часовник, който може да бъде употребен като телефон. Това се случва 20 години преди на пазара да се появи първият смарт часовник на Apple Watch.

Откриването на уравнението на Хигс бозон

Друго научно изобретение е излъчено през 1998 година В епизода Магьосникът от вечнозелената тераса Хоумър Симпсън става откривател. На един от фрагментите той стои пред дъска, на която е изписано комплицирано уравнение. Едва през 2013 година учените откриват доказателство за бозона при опит, който коства едвам 10.4 милиарда паунда.

Доналд Тръмп – президент

Може би най-впечатляващото предсказване на Семейство Симпсън е успеха на Доналд Тръмп на президентските избори. Епизодът е излъчен през 2000 година и е озаглавен Барт към бъдещето. В него Лиса става президент на Съединени американски щати, наследявайки Тръмп, който е оставил страната в ужасяващо положение.

Лейди Гага и Super Bowl

През 2012 година е излъчен епизод, в който в градчето Спрингфийлд гостува поп звездата Лейди Гага. Там тя изнася концерт, висейки във въздуха, а от сутиена ѝ излизат фойерверки. Пет години по-късно Гага пее в полувремето на Super Bowl. Интересно е, че при започване на присъединяване си тя излетява от покрива на стадиона.

Тигър атакува Рой Хорн

Зигфрид Фишбахер и Рой Хорн са известни звероукротители със шоу в Лас Вегас. Двамата са известни с номерата си с диви котки. Те обаче попадат в Семейство Симпсън през 1993 година В епизода бял тигър нападна Гюнтер и Ернст по време на шоуто им като възмездие за това, че е бил похитен от дивата природа, написа sanovnik.bg. Десет години по-късно това се сбъдва. През 2003 година Рой Хорн е атакуван от бял тигър. Звероукротителят оцелява, само че е съществено потърпевш и в последна сметка по този начин завършва звездното дуо.

Сливането на Дисни и Фокс

Епизод, озаглавен When You Dish Upon A Star, излъчен за първи път през 1998 година, демонстрира табела, на която написа 20th Century Fox, Division of Walt Disney Co. Само 9 девет години по-късно това към този момент е реалност. През 2017 година Disney разгласи, че купува 20th Century Fox.

Коронавирусът

Смята се, че Семейство Симпсън са предсказали и появяването на ковид. В един от епизодите жителите на Спрингфилд се снабдяват с японски сокоизстисквачки, които придвижват от Азия рисков вирус, откакто един от служащите, които ги създават, е кихнал в кутията. Скоро в градчето стартира зараза от Осака грип, настъпва суматоха, хората желаят ваксини.

Какво още ще се случи, следва да разберем. Смята се, че последното им предсказване е било нападението в Капитолия, което се случи на 6 януари 2021 г.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР