През следващото денонощие ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност.

...
През следващото денонощие ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност.
Коментари Харесай

Ако утре се гласите за плаж, имайте предвид тази информация от НИМХ

През идващото денонощие ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. През нощта и в утринните часове на по-малко тук-там, а след обяд в доста региони на страната, ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици.

На обособени места в Западна и Централна България явленията ще са краткотрайно интензивни, има условия за градушки. Ще духа слаб до сдържан вятър със северна съставния елемент. Дневните температури ще са с 2°-4° по-ниски, преобладаващите оптимални ще са сред 25° и 30°, в София - към 25°. До среднощ явленията в множеството региони ще отслабнат и спрат. 

Над планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На доста места ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания и гръмотевични стихии. Ще духа сдържан северен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 19°, на 2000 метра - към 13°.

Над Черноморието ще се развива купеста облачност и основно след обяд на обособени места ще превали, допустимо е и да прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 25°-27°. Температурата на морската вода е от 21° в крайните северни региони до 24° на юг. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. Прогнозата е на Национален институт по метеорология и хидрология.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР