През следващото денонощие ще бъде облачно със слаби валежи от

...
През следващото денонощие ще бъде облачно със слаби валежи от
Коментари Харесай

Вятър ще разсее мъглите низините

През идващото денонощие ще бъде облачно със слаби превалявания от дъжд, в планините от сняг. Главно в Дунавската низина през нощта и до обяд ще има условия за поледици. Ще се появи север-северозападен вятър, денем ще е сдържан до мощен и с него мъглите в низините ще се разсеят. Преобладаващите минимални температури ще са от минус 4 до 1 градуса, а оптималните - сред 3 и 8 градуса.
 
Вечерта , с понижението на температурите, дъждът в Североизточна България ще премине в сняг, само че ще е в развой на прекъсване, а от запад ще стартира скъсване на облачността.

 
Над Черноморието ще е облачно тук-там с валежи от дъжд или с ръмежи. Ще се появи сдържан до мощен северен вятър. Максималните температури ще са от 4-5 градуса в северните, до 9-10 градуса в южните региони. Температурата на морската вода е 9-10 градуса. Вълнението на морето ще е 3 бала и вечерта ще се усили.
 
В планините ще е най-вече облачно, тук-там с валежи от сняг. Ще духа мощен вятър от запад-северозапад и с него ще нахлува леден въздух. Температурите ще се намаляват и към 14.00 часа на височина 1200 метра ще е към 0 градуса, на 2000 метра - към минус 4 градуса.

 
Атмосферното налягане ще се покачва и ще надвиши междинното за декември.

В четвъртък , 6 декември, вятърът последователно ще отслабне, най-късно, към вечерта, в Източна България. Облачността ще се раздра и ще намалее, а дневните температури едва ще се намалят.-->
 
В петък , 7 декември, в западната половина от страната ще е съвсем безшумно и в равнинната част още веднъж ще има условия за мъгли и ниска облачност, тук-там - трайни и температурите там ще остават ниски, близки до 0 градуса. Повече слънце и стопляне ще има в източната половина от страната и в планините.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР