През следващото денонощие облачността ще е разкъсана, предимно средна и

...
През следващото денонощие облачността ще е разкъсана, предимно средна и
Коментари Харесай

Студено и облачно време в последния работен ден от седмицата

През идващото денонощие облачността ще е раздрана, най-вече междинна и висока. През нощта в Източна България ще духа слаб вятър от югоизток, в останалите региони ще е съвсем безшумно. Ще е студено с преобладаващи минимални температури сред минус 7 и минус 2 градуса. През деня с превръщане напразно от югозапад, в Дунавската низина краткотрайно от запад, ще стартира стопляне и оптималните температури ще бъдат най-вече сред 7 и 12 градуса.
Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца. Ще се намалява и към края на деня ще се приближи до нормалното.
Над Черноморието ще има раздрана, най-вече междинна и висока облачност. Още преди обяд вятърът ще се ориентира от югозапад и ще е до сдържан. Максимални температури на въздуха: 7-10 градуса. Температурата на морската вода е 7-8 градуса. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.
Над планините ще има раздрана междинна и висока облачност. Ще духа до мощен, по най-високите върхове на Рила и Пирин краткотрайно плевел северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 6 градуса, на 2000 метра - към 0.
През почивните дни ще има променлива облачност. На обособени места, основно в западните и планинските региони е допустимо да превали слаб дъжд. Вятърът ще е слаб от запад-югозапад. Температурите ще се покачват и в неделя минималните ще са сред минус 2 и 3 градуса, а оптималните - сред 12 и 17.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР