През следващото денонощие облачността ще е променлива, по-значителна до обяд

...
През следващото денонощие облачността ще е променлива, по-значителна до обяд
Коментари Харесай

Обещаха хубаво време за откриването на ЕСК 2019

През идващото денонощие облачността ще е променлива, по-значителна до обяд над Югоизточна България, без превалявания. След обяд над по-голямата част от страната ще е по-често слънчево. Сутринта тук-там в котловините ще има мъгла. Ще духа слаб, в Северна България – сдържан запад-северозападен вятър. Минималните температури ще са от минус 10-12° тук-там в Западна България, където през нощта ще се обясни, до 1-2° в крайните югоизточни региони. Максималните ще са сред минус 1° и 4°. 

Над планините ще бъде най-вече слънчево, с повече облаци преди обяд над Родопите и Странджа-Сакар. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи и краткотрайно мощен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към минус 1°, на 2000 метра – към минус 6°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, без превалявания. Повече облаци ще има преди обяд над южните региони, а повече слънце се чака в следобедните часове. Ще духа слаб, по Северното Черноморие – до сдържан запад-северозападен вятър. Максималните температури - от 1° до 4°, температурата на морската вода е към 5°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

На 12.01.2019 слънцето ще изгрее в 07:56 часа и ще залезе в 17:13 часа. Продължителност на деня 09:17 часа. На 12.01.2019 луната ще изгрее в 11:26 часа и ще залезе в 23:23 часа. Осветеност на диска в 0h UT %. Фаза на луната: първа четвърт.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР