През следващото денонощие над по-голямата част от страната облачността ще

...
През следващото денонощие над по-голямата част от страната облачността ще
Коментари Харесай

Предимно облачно по Черноморието в петък

През идващото денонощие над по-голямата част от страната облачността ще е най-вече забележителна, краткотрайни разкъсвания ще има над Западна България. На места, основно в източните и планинските региони ще превали слаб сняг.

Ще продължи да духа до сдържан, в източните региони и краткотрайно мощен вятър от север-североизток и с него ще продължи да нахлува леден въздух. Преобладаващите минимални температури ще бъдат сред минус 9° и минус 4°, а оптималните - сред минус 2° и 3°. В София минимална температура към минус 9°, оптималната - към минус 1°.

Над Черноморието облачността ще е най-вече забележителна, само че денем ще е без превалявания. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен вятър от север-североизток. Максимални температури на въздуха: 0°-2°. Температурата на морската вода е 5°-6°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Над планините облачността ще е по-често забележителна и тук-там ще превали слаб сняг. Ще духа сдържан, по билата и краткотрайно мощен вятър от север-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра към минус 11°, на 2000 метра - към минус 16°.

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР