През следващият месец Даниел Евaнс ще се завърне в професионалния

...
През следващият месец Даниел Евaнс ще се завърне в професионалния
Коментари Харесай

Дан Евaнс поема по тежкия обратен път от кокаина към големия тенис

През идващият месец Даниел Евaнс ще се завърне в професионалния месец, откакто едногодишното му наказване е пред своя край.

През 2017-а Евънс даде позитивна проба за съществуване на кокаин по време на шампионата в Барселона през април. Така някогашният №50 в света трябваше да прекъсне кариерата си за 12 месеца.

Неговият път още веднъж към най-големите шампионати обаче няма да е елементарен. Защото най-малко към този момент не наподобява, че Евaнс ще получи опциите на Мария Шарапова, която имаше уайлд кард за съвсем всички огромни шампионати и по този начин съумя да се завърне измежду най-хубавите без да играе на по-ниска категория съревнования.

Евънс ще би трябвало първо да покаже, че е схванал своята виновност преди да получава предложения за шампионати. Това показа шефът в Lawn Tennis Association Саймън Тимсън. "На този стадий не разискване даването на уайлд кард с Дан. Има извънредно доста вода да изтече преди този момент. Бяхме изцяло ясни с Дан, че би трябвало да направи някои неща. "

В момента Евънс е №608 в света, тъй че ще би трябвало да взе участие в шампионати от по-ниската категория Чалънджър и Фючърс, с цел да усъвършенства класирането си. "Той наподобява доста предан да се завърне към равнището, на което беше преди наказването. Не толерираме допинга по никакъв метод или форма, тъй че Дан е наясно с това. В същото време, мисля, че всеки заслужава втори късмет. "

"Имаме обвързване да се грижим за нашите играчи, да ги поддържаме по верните способи поради верните аргументи. Това вършим. Оформихме стратегия с Дан по тази причина, от което се нуждае. Ако я съблюдава, ще го поддържаме и ще следим напредъка. Когато времето пристигна, ще стартираме да приказваме за неговата турнирна стратегия и когато е подготвен, ще се завърне на корта и ще се състезава. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР