През следващите шест месеца България ще е изправена пред сложен

...
През следващите шест месеца България ще е изправена пред сложен
Коментари Харесай

Деница Златева: Трудна ще е й е на България в следващите шест месеца

През идващите шест месеца България ще е изправена пред комплициран баланс, разяснява зам.-председателят на Българска социалистическа партия Деница Златева Деница Златева е длъжностен заместител министър-председател по подготовката на... към профила в изявление за „ Тази неделя “ по бТВ.

„ За нас е извънредно значимо да имаме положителни взаимоотношения с всички съседи и Турция е значим комшия в района. Това че министър председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила има и положителни персонални контакти с президента Реджеп Тайип Ердоган, несъмнено оказва помощ за това. Но, пречупено през призмата на нашата роля през тези шест месеца като председателстващ Съвета на Европейския съюз, би трябвало да вземем поради и други фактори, които са значими. Те бяха изразени и по време на срещата на френския президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е... към профила с Ердоган тези дни – с цел да има европейска интеграция на Турция, би трябвало да се съблюдават главните човешки права и свободи и върховенството на закона ", уточни Златева. "Така че сложна ще е ролята на България в тези шест месеца – от една страна да поддържаме и развиваме положителните връзки, само че във връзка с бъдещата интеграция на Турция в Европейски Съюз би трябвало да се съобразяваме с действителностите. Това ще е комплициран баланс “, сподели тя.

Според нея внасянето на вота на съмнение тъкмо след поемането на европредседателството не е демонстрация на неприятен усет.

"В момента претекстовете за вота се завършват, те ще бъдат ясни във вторник. Те няма да са неоправдателни присъди, ще бъде открит салдото сред проявления на корупция, публично чувство и съответната конкретика ", сподели Златева.

По думите „ чувството за корупция е най-много по висшите етажи на властта и локалната власт – там, където има обезпечен сериозен финансов запас “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР