През следващите седмици ще работим активно с Българския лекарски съюз,

...
През следващите седмици ще работим активно с Българския лекарски съюз,
Коментари Харесай

Борисов: Ще работим активно с БЛС, те трябва да знаят всичко за ваксините

През идващите седмици ще работим интензивно с Българския лекарски съюз, с цел да помогнем на докторите да знаят всичко за всяка и да бъдат оптимално потребни на пациентите по тематиката. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов на среща с управлението на БЛС, в която взе участие и министърът на опазването на здравето проф. Костадин Ангелов .
Освен тематиката за имунизациите против, на срещата бяха разисквани и въпросите за приравняването на антигенните проби с PCR тестванията във връзка с карантинирането, финансовата поддръжка за медицинския личен състав на първа линия, подготовката за издаването на електронни предписания, както и подобряването на връзката сред БЛС и НЗОК.
 Борисов: Най-важното е да преодолеем пандемията и стопанската система ще тръгне нагоре Борисов: Най-важното е да преодолеем пандемията и стопанската система ще тръгне нагоре
При посещаване в дружество за произвеждане на кабели в Търговище, министър председателят Бойко Борисов съобщи, че е оптимист за превъзмогването на па...
Участниците в срещата бяха единомислещи, че е нужна още по-тясна съгласуваност в битката против пандемията. В този подтекст БЛС ще предложи собствен представител, който да взе участие в работата на Националния действен щаб.
Ръководството на Съюза е изразило поддръжка за въведените противоепидемични ограничения и за тяхното продължение.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР