През следващите седмици се решава съдбата на България. Дали ще

...
През следващите седмици се решава съдбата на България. Дали ще
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев: През следващите седмици се решава съдбата на България

„ През идващите седмици се взема решение ориста на България. Дали ще влезем в Еврозоната или ще останем в периферията е наш избор. Много неща могат да се счупят в идващите две седмици, в случай че нямаме отговорно водачество. Лично ще се поклоня на политикът, който ни вкара в еврозоната. “ Това сподели президентът на България в интервала 2012-2017 година Росен Плевнелиев.

През идващите седмици се взема решение ориста на България

„ Надявам се да има положителен сюжет, политиците не би трябвало да мислят за тяснопартийните си ползи, а за страната. Отношенията сред Бойко Борисов, Кирил Петков, Христо Иванов и водачите на тази форма на съдействие сред партии с общи ползи в геополитиката са неразбираеми – няма доверие, няма разговор, обстановката е взривоопасна. Дойде часът на Мария Габриел, тя би трябвало да влезе в ролята на предстоящ министър-председател, да поеме отговорност и да работи като мост сред тези сътрудници, които доста мъчно се схващат.

„ Не смятам, че в съдружните договаряния в идващите най-малко 9 месеца Движение за права и свободи би трябвало да вземат участие като страна. Победата не е в случай че един политик победи различен, успеха е за България “, акцентира Росен Плевнелиев.

„ Мария Габриел би трябвало да изкове проекта за деяние за идващите месеци и аз й искам триумф. “

Източник: Българска национална телевизия

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория България.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР