През следващите пет години американският фармацевтичен гигант Pfizer ще инвестира

...
През следващите пет години американският фармацевтичен гигант Pfizer ще инвестира
Коментари Харесай

Pfizer ще инвестира €520 милиона във Франция

През идващите пет години американският фармацевтичен колос Pfizer ще влага над половин милиард евро във Франция за битка с пандемията. Това разгласи изпълнителният шеф на компанията Алберт Бурла в изявление за френската телевизия BFM, представено от France-Presse.

В момента Pfizer и BioNTech работят по вид на имунизацията против Covid-19, който ще е особено предопределен да пази против Омикрон. Очаква се доставките от нея да стартират през март 2022 година

Във Франция Pfizer влиза ва партньорство с френската компания Novasep за създаването на ново лекарство против Covid-19, което ще е под формата на хапчета. Припомняме, че в края на предходната година Pfizer получи поръчка от Съединени американски щати за $5,3 милиарда за лекарството Paxlovid.

Американският президент Джо Байдън разяснява, че е подхванал незабавни стъпки, с цел да обезпечи " задоволително доставки от лекарството за американския народ през 2022а година ", добавяйки, че лекарството " може да се окаже различен сериозен инструмент в арсенала, който ще форсира пътя на Америка за окончателното излизане от пандемията ".

Докато в Съединени американски щати митингите против ограничаващи ограничения против, както и против неналичието на такива да са сравнителни редки, в Европа обстановката е по-различна. Особено във Франция.

Поредният всеобщ митинг в европейската страна е този на учителите, които се изправиха против политиката на държавното управление в изискванията на пандемия.

Откакто децата се върнаха на учебно заведение при започване на годината, управляващите трансформираха три пъти ограниченията в учебните заведения, а на фона на над 250 000 инфектирани с COVID-19 дневно, държавното управление отстрани редица ограничавания.

Учителите желаеха по-добра отбрана на работното място, тъй като броят на позитивните проби в образователните заведения надмина даже и междинните стойности за страната.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР