През следващите един два месеца Nvidia трябва да представи на

...
През следващите един два месеца Nvidia трябва да представи на
Коментари Харесай

Преди излизането на Nvidia Turing, в САЩ се появи дефицит на GeForce GTX 1080 Ti

През идващите един два месеца Nvidia би трябвало да показа на пазара новото потомство геймърски видеокарти GeForce GTX, основани на новите графични процесори Turing. Очаква се, че на първо време ще стартират продажбите на моделите GeForce GTX 1180 и GTX 1170.
Специалистите на известния геймърски портал PCGamesHardware видяха забавна наклонност. В редица магазини на Северна Америка изчезнаха доста версии на видеокартата GeForce GTX 1080 Ti, създавана от AIB сътрудниците на Nvidia. Липсват и видеокартите Founders Edition с образцов дизайн, които даже ги няма в формалния онлайн магазин на Nvidia.

Според немските специалисти, това значи, че Nvidia се приготвя за началото на продажбите на графичните решения от ново потомство. Много геймъри харесват видеокартите GeForce GTX от 11-та серия с архитектура Pascal. Но с цел да не остане с непотребни видеокарти и процесори в складовете си, производителят стартира последователно да понижава и стопира тяхното произвеждане.

Уеб-ресурсът PCGamesHardware предвижда, че бъдещите GeForceGTX 1180 и GTX 1170 ще бъдат с към 20-30% по-бързи.  Но при по-привлекателна цена.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР