През следващите дни времето ще бъде доста динамично. Утре, с

...
През следващите дни времето ще бъде доста динамично. Утре, с
Коментари Харесай

Сняг на Коледа няма да има, а преди това?

През идващите дни времето ще бъде много динамично. Утре, с превръщане и увеличаване напразно от северозапад, ще нахлуе относително леден въздух. Облачността ще е по-често забележителна, без превалявания. В петък вятърът краткотрайно ще е от запад-югозапад. На места, основно в Западна България, ще превали дъжд, към вечерта в Предбалкана и високите котловинни полета - дъжд и сняг.

Минималните температури ще останат без основна смяна - близки до 0°, а дневните ще се намалят с 3-5 градуса. В събота ще остане прохладно, а вятърът още веднъж ще бъде северозападен, сдържан и мощен. На места ще има валежи, от дъжд или дъжд и сняг.

В неделя малко вятърът ще отслабне, само че към момента ще бъде сдържан, в обособени региони до силен; ще стане от запад-северозапад. Вероятността за превалявания е доста дребна.

Ще стартира стопляне, което ще продължи и през идващите дни. В началото на идната седмица облачността ще се раздра и ще намалее. Ще остане прохладно, само че топло за интервала, оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР