През следващите дни руската групировка Вагнер вероятно ще освободи от

...
През следващите дни руската групировка Вагнер вероятно ще освободи от
Коментари Харесай

Лондон: Вагнер се сбогува с бившите затворници в редиците си

През идващите дни съветската формация " Вагнер " евентуално ще освободи от наложителна работа и последните от своите бойци - наказани лица. Това се показва в последния разследващ отчет на Министерството на защитата на Англия.

Отбелязва се, че схемата на частната военна компания за - Проект K, е достигнала своя пик при започване на годината, като в нея са се присъединили минимум 40 000 мъже.

Значителен брой от някогашните пандизчии евентуално ще одобряват предлагането да останат във " Вагнер " като професионални бойци. Междувременно Министерството на защитата на Русия е поело надзор върху веригата на " Вагнер " за набиране на бойци от пандизите.
 Над 20 000 бойци на
Над 20 000 бойци на " Вагнер " убити, 40 000 ранени в Украйна

Близо една четвърт от общия брой на войските на паравоенната формация

Британското разузнаване показва, че краят на схемата бележи основна точка в историята на " Вагнер " и войната на Русия в Украйна. Бойците, набрани по Проект К, разрешиха на Русия да превземе Бахмут - един от дребното скорошни мотиви на съветските сили да претендират за триумф.

Проектът трансформира " Вагнер " в организация, която предишния месец непосредствено. Той бележи и един от най-кървавите епизоди в актуалната военна история - д в границите на няколко месеца, означават от английското МО.

" Вагнер ": 32 000 някогашни пандизчии, воювали в Украйна, са се върнали в Русия

Това заяви в " Телеграм " финансистът на ЧВК " Вагнер " Евгений Пригожин
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР