През следващите четири години усилената работа по въвеждането на мерки

...
През следващите четири години усилената работа по въвеждането на мерки
Коментари Харесай

Илко Стоянов: В следващия мандат Благоевград ще получи много по-качествено и мащабно саниране 

През идващите четири години усилената работа по въвеждането на ограничения за енергийна успеваемост в публичните и частните здания ще продължи. Това съобщи самостоятелният претендент за кмет Илко Стоянов. " Благодаря ви, че се включихте интензивно и с ваши средства в програмата за саниране. Всичките 80 здания, които подадоха планови оферти ще получат средства.

В идващия мандат ще продължим дружно, като всяка етажна благосъстоятелност ще има собствен представител в комисията по публични поръчки и последващия контрол по осъществяването. По този метод дружно ще правим допустимо най-качествената работа, с цел да постигнете спестовност за вашите семейства, само че и с цел да създадем града ни по-красив ", сподели още Стоянов.

По думите му, посредством въвеждането на ограниченията от една страна ще се модернизира образа на съществуващите здания, само че въпреки това ще се спазят нормите за екологично чиста градска среда. Ще бъдат спестени и средства от разноските за отопление през студените месеци от годината.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР