През следващата седмица започва първият за 2019 година етап на

...
През следващата седмица започва първият за 2019 година етап на
Коментари Харесай

Рекорден брой населени места ще посетят специалистите на ЕНЕРГО-ПРО в първия за 2019 година етап на кампанията за изнесени офиси


През идната седмица стартира първият за 2019 година стадий на плана на ЕНЕРГО-ПРО „ Изнесени офиси “ в услуга на клиентите на компанията. Инициа-тивата, която започва преди 6 години, е дала опция на хиляди потреби-тели на електрическа енергия в Североизточна България да употребяват услугите на ком-панията без да се постанова да посещават някой от центровете за обслужване. Първите за тази година изнесени офиси ще бъдат в област Велико Търново, като в границите на две седмици експертите на ЕНЕРГО-ПРО ще посетят общо 36 дребни обитаеми места на територията на региона.

В мобилните приемни клиентите могат да употребяват огромна част от услугите, предлагани от компанията, като по този метод спестят време и средства за пъ-туване до съответния регионален или общински град, където ЕНЕРГО-ПРО има непрекъснато функциониращи центрове за обслужване на клиенти. Всеки посети-тел на изнесен офис има опция да подаде документи за промяна на титу-ляр на партидата, да съобщи и употребява безкасови услуги, да получи консултация по процеса по присъединение на нов обект към електроразпределителната мрежа, да зададе своите въпроси по отношение на електроснабдяването и да подаде настояща информация за данните си за преписка. При визитата си е належащо клиентът да даде на експертите на ЕНЕРГО-ПРО доку-мент за идентичност и документ за благосъстоятелност на парцела.

Пълният лист на обитаемоте места, които ще бъдат посетени в интервала 15-25 април, както и графикът за провеждането на изнесените офиси, е публику-ван в интернет страницата на ЕНЕРГО-ПРО на адрес: https://www.energo-pro.bg/bg/Izneseni-ofisi.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР