През следващата седмица ще обявя екипа си. В избора си

...
През следващата седмица ще обявя екипа си. В избора си
Коментари Харесай

Николай Събев: Директорът на Пътнически превози в БДЖ е освободен от поста

През идната седмица ще разглася екипа си. В избора си на хора диря две качества - индивидът да е кадърен да прави промени и да има предпочитание да прави промени. Не ме интересува партийна принадлежност. Това сподели за БНР Николай Събев, министър на превоза и известията.

" Трябва да преглеждаме нещата сложно - транспортната система не се състои единствено от автотранспорт или единствено жп превоз. В комбинацията и развиването на промишленостите ще имаме високотехнологична и съвременна транспортна система “, сподели още Събев.

Николай Събев заяви, че шефът на " Пътнически транспорти " в БДЖ е освободен от поста, защото сдружението е в съществени финансови усложнения. Назначен е краткотрайно изпълняващ длъжността до оповестяването на конкурс: „ Това дружество би трябвало да стартира да работи дейно. Трябва да бъде освободено от непотребните действия. Трябва да се създаде добра тактика за това по какъв начин БДЖ да се развива, да е дейно, да не дърпа непотребни пари и българите да стартират да употребяват услугите с по-голяма периодичност. Можем да увеличим приходите на " Пътнически транспорти " не като покачваме цените, а като увеличим количеството пасажери ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР