През следващата година ще се появят първите смартфони с новата

...
През следващата година ще се появят първите смартфони с новата
Коментари Харесай

Какво трябва да знаем за Android 12

През идната година ще се появят първите смарт телефони с новата операционна система Android 12 (Go edition). Тя беше приключена неотдавна и към този момент е налична за производителите. Гугъл разгласява малко изложение какво съставлява тази версия на Android и за кого е подобаваща.

Go edition модификациите на Android са ориентирани към бюджените смарт телефони с най-ниски цени. Тази версия на платформата нормално е "олекотена ", с по-семпли функционалности и е усъвършенствана за работа с по-слаб хардуер. Освен това предлага и някои спомагателни благоприятни условия.

Android 12 (Go edition) ще предложи 30% по-бързо пускане на приложенията и ще има по-гладки анимации. Според компанията към този момент стратегиите ще се отварят "веднага, без да се чака на празен екран ".

Животът на батерията също ще бъде повишен посредством нова функционалност за хибернация на приложения, които не се употребяват избран интервал от време. Също по този начин хибернацията ще спести място за още файлове. А приложението Files Go ще разрешава възобновяване на изтрити файлове в границите на до 30 дни.

Android 12 Go ще предложи и адаптивни функционалности, т.е. те ще се демонстрират според от метода на потребление на устройството. Например функционалност за превод на текст, когато се отвори менюто за мултитаскинг.

Платформата ще улесни и шерването на данни сред приложенията, прехвърлянето на файлове сред устройства и ще даде повече функционалности за надзор над персоналните данни на потребителя. Гугъл чака първите смарт телефони с новата операционна система да са на пазара през 2022 година

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР