През Септември, с голямо удоволствие ще посрещнем отново, един от

...
През Септември, с голямо удоволствие ще посрещнем отново, един от
Коментари Харесай

За всички пациенти с неврохирургични заболявания-безплатни консултации с проф. д-р Зафер Токташ на 01-ви и 02-ри Септември 2023г. в София

През Септември, с огромно наслаждение ще посрещнем още веднъж, един от най-търсените от българските пациенти турски неврохирург – проф . доктор Зафер Токташ . Авторитетният неврохирург от турската болница „ Мемориал “Аташехир ще организира БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на български пациенти с мозъчни тумори и гръбначни болести на 01-ви и 2-ри Септември 2023г . в София . Той ще гостува по покана на шефа на ЗИЦ “Медикъл Караджъ “ – Звезделина Лютфи и в границите на самодейността на здравния информативен център за даване на достъп до най-иновативните  и съвременни технологии в медицината.

Проф. доктор Токташ е измежду водещите експерти в Турция за лекуване на тумори в мозъка и интервенции на гръбначния дирек. Той е извънредно издирван неврохирург, както от български пациенти, по този начин и от пациенти от целия свят.

Всички пациенти със болести на гръбначния дирек и гръбначния мозък, могат да се възползват и да проведат безвъзмездна консултация с неврохирурга, по отношение на опциите за лекуване на своето заболяване. Желаещите да се възползват от БЕЗПЛАТНАТА консултация със експерта, могат да се обадят на телефони 0879 977 402 или 0879 977 401  и да си запишат час.

Безплатните съвещания с проф. доктор Токташ са ориентирани към:
пациенти с към този момент открити болести пациенти,нуждаещи се от второ мнениепациенти, интересуващи се от лекуване в чужбина, в частност Турция
Кой е проф. доктор Токташ?

Специалистът по мозъчна и нервна хирургия проф. доктор Зафер Оркун Токташ приключва медицинския факултет в Университет „ Улудаг “. Специализира в региона на Неврохирургията в Медицинския факултет на Университет „ Мармара “ и продължава своето академично развиване в региона на Микроневрохирургията. Автор е на редица научни материали в региона на гръбначно-мозъчните болести и е един от най-авторитетните експерти в южната ни съседка за лекуване на мозъчни и гръбначни тумори, дискови хернии на гръбначни и шийни прешлени, сколиоза и гръбначни деформации. През 2014г. е взел участие в научно-изследователски действия в Харвардския университет. Към момента, доцент доктор Токташ е учител в Университет „ Бахчешехир “ и изключително интензивно се развива в региона на гръбначната хирургия.

В работата си, доцент доктор Токташ употребява последните софтуерни благоприятни условия за лекуване на:
Лумбална дискова хернияЦервикална дискова хернияТумори на гръбначния стълбТумори на гръбначния мозъкСколиозаМалформация на Киари други болести на гръбначния дирек и гръбначния мозък.
Защо е значимо да се възползвате от безплатните съвещания с проф. доктор Зафер Токташ?
Специалистът има опит и може да даде за Вас различно пояснение за Вашите здравословни проблемиСпециалистът може да Ви предложи друг проект за лекуване.Специалистът може да предложи лекуване, когато за Вашето заболяване е установено, че няма таковаСпециалистът ще Ви предложи осведомен избор, по отношение на Вашето заболяванетоСпециалистът ще Ви обясни вероятните, опасности и изгоди от лечениетоСпециалистът ще отговори на всичките въпроси, по отношение на Вашето заболяване.
Работейки в „ Мемориал “Аташехир, проф. доктор Зафер Токташ разполага с нужното високотехнологично съоръжение за лекуване на сколиоза. Освен това, проф. доктор Токташ развива и уточни новаторския си метод за лекуване и диагностика на тумори, благодарение на най-съвременната здравна апаратура  в международен мащаб. Желаещите да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация с проф. доктор Токташ на 01-ви и 2-ри Септември 2023г в София, би трябвало да си запишат час авансово на: телефони: 0879 977 402 или 0879 977 401 да заявят стремежи от тях час онлайн на .

На място пациентите ще би трябвало да дават медицинските документи и образни проучвания, които са им направени досега.

Имайте поради, че по време на консултациите няма да бъдат осъществявани физикални прегледи. Безплатните съвещания се организират на база медицинските документи, с които разполагат пациентите все още.

 

*публикация

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР