През септември петъчната игра в приложението на Yettel крие отстъпки

...
През септември петъчната игра в приложението на Yettel крие отстъпки
Коментари Харесай

Петъчната игра на Yettel през септември крие отстъпки за устройства и почивки

През септември петъчната игра в приложението на Yettel крие отстъпки до 20% за разнородни устройства и понижения за есенни пътешествия. В последния ден от работната седмица клиентите на оператора могат да си подарят приятни изненади, като влязат в приложението и изтрият скреч картата, която могат да достъпят през банер на началния екран в приложението. Те ще схванат незабавно дали печелят отстъпка за смарт телефони или смарт часовници, фитнес гривна, тонколонка, отстъпка за резервация или за извършване на покупки на разнородни артикули от ozone.bg, както и опция за кешбек в платформата на Booking.
Късметът на участниците ще им отреди дали ще сграбчен 11% понижение при резервация на нощувка в някои от удобните хотели на „ Шарлопов груп “ или 10% при прилагане на кола чартърен от rentalcars.com. „ Петък с Yettel ” прави опциите за посещаване на атрактивни дестинации още по-близо с 4% кешбек при резервация с booking.com. Различни равнища на отстъпка за обособени категории артикули в уеб страницата ozone.bg също са част от богатия лист с изненади. Допълват го изкушаващи предложения за разнообразни устройства в онлайн магазина на оператора. Сред тях са промокодове за 20% понижение за Nokia G11, HUAWEI Sound Joy, HUAWEI Watch Fit 2, както и за комплект от смарт телефон MOTOROLA Edge 20 5G Black с неуморния робот за разчистване Lenovo E2.

Друга привлекателна премия на фокус през септември е XIAOMI Redmi Watch 2 Lite, за който  може да бъде извоювано понижение от 15%. За феновете на дейния метод на живот „ Петък с Yettel ” е подготвил промокод с 10% отстъпка и на смарт часовника SAMSUNG Galaxy Watch5 44mm LTE, с който ще могат да наблюдават оптимално дейно здравния си статус – от ЕКГ до телесни мазнини.
„ Петък с Yettel “ е единствено една от функционалностите на мобилното приложение, което усъвършенства потребителското прекарване. Сред другите преимущества на приложението са лесното ръководство и следене на персоналните мобилни услуги, заплащане на сметки, както и приемане на настоящи вести и промоции.
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР