През септември миналата година вестник Известия писа, че Джонсън, който

...
През септември миналата година вестник Известия писа, че Джонсън, който
Коментари Харесай

Путин даде руско гражданство на американски боксьор и канадски хокеист

През септември предходната година вестник " Известия " писа, че Джонсън, който се състезава в тежка категория, е прибавил към името си Владимирович поради Путин, след което е писал персонално на съветския президент, с цел да получи съветско поданство.

44-годишният Кевин Владимирович Джонсън има 36 победи, 22 загуби и две равенства на професионалния кръг. Той беше кандидат за международната купа през 2009 година, когато бе надвит от Витали Кличко. След това Джонсън позволи загуби още от боксьори като Тайсън Фюри, Дерек Чисора и Антъни Джошуа, а през 2017 година дойде в България за мач с Кубрат Пулев, който също загуби в 12 рунда, напомня Българска телеграфна агенция.

Лайпсик играеше в Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада до 2020 година, когато бе уволнен от отбора на Вашингтон Кепиталс поради мизогинистични мнения и забележки по адрес на други хокеисти. Оттогава той играе в съветската Континентална хокейна лига.

Властите в Русия дават поданство на известни персони от Запада не за първи път. Подобни са случаите с актьорите Стивън Сегал и Жерар Депардьо, които обществено са отправяли рецензии към Западната просвета и са хвалели президента на Руската федерация Владимир Путин за метода му на ръководство.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР