През септември Аmazon представи Echo Auto - малка джаджа, която

...
През септември Аmazon представи Echo Auto - малка джаджа, която
Коментари Харесай

Всички искат Echo Auto


През септември Аmazon показа Echo Auto - дребна джаджа, която се включва към радиото на колата ни посредством AUX кабел и предлага достъп до виртуалния помощник Alexa.

Само няколко месеца по-късно компанията разгласи, че има един милион доказани предварителни поръчки за Echo Auto, което е впечатляващо число, поради обстоятелството, че устройството се предлага единствено на селектирани от Amazon хора .

Джаджата обезпечава гласов достъп до всички функционалности на Alexa, а тя на собствен ред дава отговор през представителите на аудио системата на автомобила.

 Снимка 399742

Можем да питаме Alexa за навигационни указания, да я караме да пусне избрана ария или обичан подкаст, да я попитаме за времето или просто да й задаваме глупави въпроси, когато ни е скучно на път.

Echo Auto се свързва с интернет посредством телефона ни и посредством него можем да даваме команди на умни уреди вкъщи, които също са свързани с Alexa, до момента в който пътуваме.

 Amazon, Alexa, папагалът Роко и стотици поръчки онлайн
Папагалът, който прави стотици поръчки онлайн

Историята на едно неизмеримо другарство сред папагал и гласовия помощник на Amazon

От TechCrunch дочуваме, че първите доставки на джаджата към този момент са почнали в Съединени американски щати и Amazon може би ще резервира промоционалната първична цена от 25 $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР