През септември 2021 г. се очакват само 2 магнитни бури,

...
През септември 2021 г. се очакват само 2 магнитни бури,
Коментари Харесай

Задават се мощни магнитни бури през септември – какво трябва и какво не трябва да се прави

През септември 2021 година се чакат единствено 2 магнитни стихии, само че те ще бъдат доста мощни. Първото геомагнитно разстройване ще стартира на 6 септември.

Учените предвиждат, че потокът от слънчева светлина, ще доближи нашата планета навръх тази дата.

Според здравните специалисти мощната магнитна стихия може да има извънредно отрицателно въздействие върху здравето на пациентите с хипертония, както и при тези със болести на сърцето и кръвоносните съдове. Хората, претърпели инсулт или инфаркт, би трябвало да бъдат изключително деликатни на този ден.

Втората магнитна стихия се чака на 26 септември , тя ще бъде даже по-мощна от предходната, тъй че геомагнитното разстройване може да има извънредно отрицателен резултат върху благосъстоянието даже на здрави хора.

Трябва да бъдете изключително деликатни през този интервал. Съветът на лекарите е изцяло да се откажете от физическата работа, спорта и тежката умствена работа. 

Хората, които са изключително чувствителни към сходни феномени, е добре авансово да си набират всички нужни медикаменти. Също по този начин е значимо през тези дни да се въздържате от неприятните привички и да заложите на потреблението на по-лека храна.

Периодът е подобаващ за медитация и преосмисляне на живота. Но никога не се фокусирайте върху неуспехите и неуспехите в предишното. Това ще ви помогне да преминете по-леко през тези отрицателни феномени. 

 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР