През седмицата стана ясно, че плеймейтката и участничка в Ергенът

...
През седмицата стана ясно, че плеймейтката и участничка в Ергенът
Коментари Харесай

Когато излъжеш и те хванат: 5 пъти, в които родните звезди бяха хванати в крачка

През седмицата стана ясно, че плеймейтката и участничка в " Ергенът " Гери Стаменова леко е послъгала за годините си. Просто и през 2016 година, и през 2022 година тя все се показва за 24-годишна. Но какво са едни 6 години сред другари?

Въпросът не е в това. Въпросът е, че нееднократно известни българи са се опитвали да поизлъжат публиката, която по един или различен метод въпреки всичко доближава до истината. Представяме ви няколко истории от близкото минало.

Виж още: 7 обстоятелството, които Виктория Капитонова се опита да скрие от нас 

Енджи Касабие и годините

Диетоложката беше част от последния VIP Brother, където се показа за 28-годишна. Това се случи през 2017 година, а тогава в действителност диетоложката е била със 7 повече - на 35 година Нещо повече! Родни таблоиди тогава припомниха, че тя нееднократно се е представяла с друга възраст, само че постоянно под 30 година Истината обаче лъсва, когато се направи информация в Търговския указател, а там написа, че Енджи е родена през 1982 г. 

Всъщност и преди Брадъра Енджи се е обърквала в личните си сметки, като веднъж даже съобщи, че е приключила медицина на 21 година, т.е. е станала студентка на 13 г. 

Мария и пеенето

Когато поп-фолк певицата Мария разгласи, че слиза от сцената, откровено си отдъхнахме и даже зарадвахме, само че уви, това се оказа фалшив нюз! Тя продължи да пее и да върви по участия. Според следващата клевета тя сега е бременна с близнаци, тъй че поп-фолк запалянковците могат да си отдъхнат за следващ път.

Виж още: Грешната Андреа с огромните бомби: холандката от Hell's Kitchen, която постоянно се пуска по бельо 

Луна и жилището

През 2020 година Луна разгласи, че ще продаде жилището си в Шумен и качи значително фотоси от него. Да, само че след това се оказа, че фотосите на жилището не са тъкмо от жилище, а от апартамент в хотел, като за това алармираха от самия хотел.

Светлана Гущерова и купите

Когато в една от седмиците на " Черешката на тортата " участваха Светлана Гущерова и Дениз Хайрула, втората хвана първата в крачка. Мадам Гущерова удостовери пред другите участнички, че е печелила състезанието за Мис Плеймейт. Само че това не е истината. В годината, когато Светлана тогава Василева се бори за купата, тя е извоювана от Златка Димитрова. 

Виж още: Ласки с жена и скандално държание: Джулката му отвърза края с яка мацка

Джулката и раздялата с Илиян

Тук даже ни е мъчно да обобщим кое от послъгванията на Джулката е най-впечатляващо. Дали изказванията, че тя е била една безупречна стопанка, до момента в който Илиян е изневерявал, или нещо друго по основната история. Както и да е, около целия скандал най-малко много от хората онлайн се научиха да не имат вяра на безупречните усмивки от фотосите на известните.

Изображение: https://www.instagram.com/angiekassabie/
https://www.instagram.com/djuliana_gani/
https://www.instagram.com/svetlanagushterova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР