През седмицата стана ясно, че Патрик Демпси е обявен от

...
През седмицата стана ясно, че Патрик Демпси е обявен от
Коментари Харесай

Коя е жената до Патрик Демпси

През седмицата стана ясно, че Патрик Демпси е разгласен от списание People за най-секси мъж за 2023 година Титла, с която предходната година се окичи Крис Евънс.
 Патрик Демпси и провъзгласяването му за най-секси мъж на годината от списание People
Ето кой е най-секси мъжът на годината

Честито на спечелилия

Това ни накара да се разровим малко в персоналния живот на артиста от " Анатомията на Грей ", с цел да разберем какво се случва с него. 

Патрик Демпси се среща със брачната половинка си Джилиян Демпси през 1994 година когато е бил клиент в нейния фризьорски салон. Искрата между тях пламва бързо и през 1999 година вземат решение да се оженят.

Въпреки че имат три деца, бракът им не е единствено цветя и рози, като минават и през сложни моменти. Като този през 2015 година, когато самият Патрик Демпси признава, че са били на ръба да се разделят, написа People.

Всъщност те се разделят и Джилиян даже подава документи за бракоразвод. Но след една година, прекарана терапия за двойки, съумяват да заздравят връзките си.

Актьорът споделя, че още от запознанството си Джилиян е флиртувала с него, а първата им намира се състои в дома на Патрик. Три месеца по-късно двамата към този момент живеят дружно.

Самата Джилиян може да не попада под светлините на прожекторите като брачна половинка си, само че бизнесът ѝ се развива доста добре. През 1998 година продава фризьорския си салон, само че от този момент работи с доста известни персони и кино продукции.
анкета
Кой от мъжете, определени от People през последните години, намирате за най-секси?
Патрик Демпси Крис Евънс Пол Ръд Майкъл Б. Джордан Никой от тях не ми е секси
Патрик Демпси

Крис Евънс

Пол Ръд

Майкъл Б. Джордан

Никой от тях не ми е секси

Сред актрисите, които ѝ са се доверявали през годините, са Кристен Стюарт, Кейт Уинслет и Ема Робъртс. Гримът е същинската пристрастеност на Джилиян като тя основава цели два свои марката за грим.
 Снимка 641522

Първият е Delux Beauty, а вторият - Jillian Dempsey, се появява през 2014 година, като той се разграничава от първия с обстоятелството, че продуктите в него са веган и не са тествани върху животни.
 Софи Търнър и Пелегрин Пиърсън - това ли е новият мъж в живота ѝ
Новото гадже на Софи Търнър - благородник с милиони завещание

Актрисата продължава живота си

Патрик Демпси и Джилиян имат три деца. Най-голямата им щерка Талула се ражда през 2002 година, а няколко години по-късно фамилията им се разраства още повече с раждането на близнаците Дарби и Съливън (16 г.).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР