През сълзи и с болящо сърце, моля да помогнете на

...
През сълзи и с болящо сърце, моля да помогнете на
Коментари Харесай

Зов за помощ: Волейболист събира средства за лечение на сина си

През сълзи и с болящо сърце, апелирам да помогнете на моя наследник Мони

Волейболистът на Раковски-1964 (Севлиево) Антонио Иванов се обърна със вик за помощ към приятелите и почитателите си в обществената мрежа Facebook.

Синът на Иванов - дребния Симеон, страда от аутизъм, съпроводен от недостиг на вниманието, хиперактивност, тревога, сензорни дефицити, стандарти в държанието, стиминги, нервни рецесии, нарушена обществена акомодация. Петгодишното момченце е диагностицирано преди три години - време, в което фамилията не стопира да прави всичко по силите си положението на детето да се усъвършенства.

За лекуването на Мони е нужна сумата от 40 000 евро - непостижима за околните му.

Публикуваме поста на Антонио без редакторска интервенция:

"Здравейте, мои другари, родственици, сътрудници, познати и непознати!

Пиша поста, за който групирам храброст от доста време насам!

Ето го Симеон! Моя наследник, моята горделивост, моя ангел - със счупени криле.... Едно дете, чиито очички споделят всичко, тъй като той самия не може. Едно дете, цялото обич. Дете, чието детство минава в безбройни прегледи, лечебни заведения, проучвания, взимания на кръв, ежедневни частни лечения, дневни центрове, строги диети, добавки и медикаменти. За детската площадка даже нямаме време.

На 2 година беше диагностициран с Детски аутизъм. Най-страшните думи на света, моя и негов призрачен сън. Аутизъм - междинна до тежка форма, съпроводен с всичките му дефицити - недостиг на вниманието, хиперактивност, тревога, сензорни дефицити, стандарти в държанието, стиминги, нервни рецесии, нарушена обществена акомодация.

Най- тежката част от положението му даже не е това, че не може да приказва.

Тежката автоагресия....... разкъсваща бащиното ми сърце. Да гледаш по какъв начин в рецесия това ангелско момче си разкървавява устичката или нослето и да си безпомощен, тъй като може да стане още по-зле при интервенция.....

Слънчо към този момент е на 5 година и битката за възстановяване на положението му е ежедневна. Най-голямата вяра за момента е терапия с вливки на стволови кафези в Лив Хоспитъл, Истанбул.

И в този момент през сълзи и с болящо сърце, апелирам да помогнете на това момче. Да има време за детската площадка, да може да яде обикновено, да може да си обуе самичък чорапките.... А на мен помогнете да чуя - Тате...

Искана сума за вливките е 40 000 евро, непостижими за фамилията ни.

Ще сложим дарителски кутии в няколко обекта в града ни и в гр. София. В момента ги организираме и ще дам спомагателна информация.

Това е дарителската сметка на Мони, по която всеки може да преведе нещо от сърцето си.

Благодаря на хората, които са до мен, без които нямаше да се оправя!!! "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР