През разгара на лятото ЧЕЗ Разпределение стартира 43 инвестиционни проекта.

...
През разгара на лятото ЧЕЗ Разпределение стартира 43 инвестиционни проекта.
Коментари Харесай

ЧЕЗ инвестира милион и половина за обновяване и реконструкция

През разгара на лятото ЧЕЗ Разпределение започва 43 капиталови плана. По тях ще бъдат отделени 1,5 благ. лева в електроразпределителната мрежа на Западна България.

Реконструкциите в столицата възлизат на половин милион, а остатъкът от средствата ще отидат към общините Троян, Благоевград, Враца, Перник и Монтана.

Най-големият план е реорганизация на над 2600 метра от въздушната мрежа ниско напрежение в с. Бели Осъм, община Троя - цената му е 115 хиляди лв..

Електроснабдителната компания ще влага 104 хиляди лв. за възобновяване на мрежата ниско напрежение в с. Микрево, област Благоевград.

Във Враца модернизацията ще коства 70 хиляди лв., а в Перник за реорганизация и възобновяване на мрежите са нужни 75 хиляди лв..

Ремонтите в София води реконструкцията на кабел в кв. " Хладилника " и в него компанията ще вложи 84 хиляди лв.. В столицата ще се подменят и кабели, които са били обелени при кражба.

ЧЕЗ Разпределение възнамерява рекорден размер средства в електроразпределителната мрежа на Западна България през 2017 година - към 130 млн. лева.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР