През пролетта цялата природа се събужда за живот, а заедно

...
През пролетта цялата природа се събужда за живот, а заедно
Коментари Харесай

Едно нещо, което трябва да промените тази пролет, според вашата зодия

През пролетта цялата природа се разсънва за живот, а дружно с това ние получаваме спомагателен подтик от сила и мотивация. Затова звездите споделят какво да промени всяка зодия тази пролет. Това е най-хубавото време за промени, нови проекти и взимане на решения. Дори и да сте удовлетворени от живота си, коства си да помислите да продължите напред, тъй като който стои имобилен, се връща обратно.

Овен

Зодия Овен би трябвало да работи върху нецензурния си език. Всеки има право на лично мнение, само че то не постоянно би трябвало да се показва на глас. Особено в случай че никой не пита. Да не приказваме за налагане на личното си мнение на другите. През пролетта се пробвайте да слушате повече и да говорите по-малко. Бързо ще видите, че сходна смяна ще ви се отплати.

Телец

Помислете какво в действителност желаете или какво желаете повече. Колкото и да се пробвате, не можете да имате всичко в живота. Трябва да изберете. Пролетта е уместно време най-сетне зодия Телец би трябвало да вземе решение. Първоначално може да почувствате, че губите нещо, само че бързо ще забележите, че е тъкмо противоположното и единствено ще спечелите от тази смяна.

Близнаци

Пролетта е отлично време да почистите дрешника си и да го промените. Отървете се от остарели, прекомерно дребни, немодерни и развалени облекла. Подобно разчистване ще е първата стъпка за Близнаците към освобождение на място в живота за нещо ново, значимо и доста по-добро. Въпреки това, преди да пристигна, би трябвало да прегърнете съществуващото пространство. Започнете с облеклата.

Рак

Зодия Рак би трябвало да пропуснат диетите, в случай че не са по здравословни аргументи. Според звездите би трябвало да намерите съгласие с вътрешното си Аз и да се научите да разчитате неговите сигнали. Тогава към този момент няма да имате потребност от проекти за хранене. Съсредоточете се върху това да слушате тялото си и да задоволявате същинските му потребности.

Лъв

Прекарвайте повече време навън измежду зеленина. Pоловин час в гората ще помогне на зодия Лъв да възстановят силите си, да освежат мозъка си и да преодолеят умората. Сега дните ще стават все по-дълги и топли – коства си да се възползвате от това.

Дева

Пролетта е уместно време за Девите освен да подредят дрешника си, само че и да пътуват. Бъдете смели и пътувайте до забавни места, при всеки комфортен случай. Това ще ви освежи, и ще ви накара да се чувствате по-свежи и цялостни с сила.

Везни

Зодия Везни би трябвало да спре да се съгласява с всичко единствено тъй като не може да каже „ не “ или тъй като не желае да нараниш някого. Това не е добър метод и няма да ви достави наслада в живота. Освен това не се заблуждавайте, че хората ще оценят вашите старания и отдаденост. Напротив, бързо ще стартират да го третират като нещо, което им принадлежи.

Скорпион

Скорпионите би трябвало да лимитират използването на стимуланти, а някои от тях е най-добре да изоставят изцяло. Захарта, солта, кафето, цигарите и виното не би трябвало да бъдат главното, неотлъчно наличие на живота ви. Започнете с едно нещо и последователно се пробвайте да го намалите. Ще се усъвършенства освен вашето здраве, само че и настроението и външният тип.

Стрелец

Звездите споделят, че зодия Стрелец може да смени местожителството си напролет. Друг регион, различен град и може би даже различен континент. Приключението ви чака. Разбира се, нищо принудително. Ако обаче не сте щастливи там, където живеете. Нещо ви тормози и не ви харесва всичко, давайте. Можете да отидете и да намерите по-добро място за себе си.

Козирог

За Козирозите е добре да трансформират питателните си привички, в случай че желаят да се усещат добре и да са здрави. Всеки от нас има някои диетични грехове на съвестта си, като пропускане на хранене, преяждане, отбягване на зеленчуци или непотребна сол. Ако се случва понякога, няма проблем. Все отново разгледайте деликатно менюто си и преценете дали в действителност се храните вярно.

Водолей

Подходът ви към отговорностите изисква смяна, тъй като със настоящия няма да стигнете надалеч. Погрижете се за салдото сред работа и персонален живот. Водолей, не забравяйте, че в живота би трябвало да има място както за деяние, по този начин и за отмора. Въпросът е да сте добре проведени и от време на време да се отказвате от по-малко значими неща.

Риба

Това може да звучи като смешка, само че не е. Риби, сменете завесите напролет. Поне. И най-добре помислете за ремонт на жилището или най-малко помислете за ободряване на декора. Ще видите по какъв начин ще се отрази позитивно на вашето богатство. Веднага ще получите повече сила и всичко ще стане по-лесно за вас.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР