През пролетта на 2023 година град Обзор се нареди до

...
През пролетта на 2023 година град Обзор се нареди до
Коментари Харесай

Alua Helios Bay и AluaSun Helios Beach наредиха Обзор до световни туристически дестинации като Доминикана, Мексико и Кюрасао

През пролетта на 2023 година град Обзор се подреди до едни от най-популярните международни дестинации за морска отмора като Сейшелите, Бахамите и Малдивите. И тук изобщо не преувеличаваме, тъй като два от емблематичните хотели в българския курорт минаха под шапката на световноизвестния бранд Hyatt.

Става дума за Alua Helios Bay и AluaSun Helios Beach, които през този сезон към този момент посрещат освен български туристи и чужденци от типичен за Черноморието дестинации, само че и посетители от напълно непредвидени далечни точки на света. Причината: Hyatt има чудесно създадена стратегия за лоялни клиенти World of Hyatt, която освен обезпечава доста привилегии за всеки пътуващ, само че и предизвиква членовете й да посещават непознати за тях места - където има хотели на марката. Така че, в случай че видите мексиканци, индонезийци или новозеландци да се разхождат в Обзор, то към този момент знаете къде нощуват.

Освен това България се подреди до едни от най-популярните европейски туристически страни като Испания и Гърция, откакто двата хотела влязоха в извънредно портфолио на групата, наречено Inclusive Collection, което обезпечава още по-специално преживяване за гостите им. Впрочем, тук е мястото да кажем, че Hyatt за първи път ръководи all inclusive обекти в страна от Източна Европа.
 Alua Helios Bay
Източник:

Alua Helios Bay

" Луксозните all-inclusive пътувания се развиват и гостите търсят по-цялостни прекарвания, които оферират последователността на доверена марка в комбиниране с вълнуващи и впечатляващи дестинации. Тези нови български хотелски комплекси са въплъщение на желанията на актуалните пътешественици и на отдадеността на Inclusive Collection да посрещне потребностите на своите посетители и да надмине всички техни упования ", сподели във връзка началото на сезона Гонсало дел Пеон, президент " Глобална търговия " на сбирката.

Inclusive Collection, част от World of Hyatt, е най-голямото портфолио от първокласни all-inclusive хотелски комплекси в света, като включва девет разнообразни марката в страни като Мексико, Ямайка, Кюрасао, Доминиканската република, Коста Рика, Колумбия, Панама, Сейнт Мартин, Сейнт Лусия, Испания, Гърция - и към този момент България.

Да побереш половината население на Обзор
 Alua Helios Bay
Източник:

Alua Helios Bay

Двата хотела, които са на разстояние единствено няколко стотин метра един от различен, имат потенциала да поберат половината население на морския град, което по последни данни на националната статистика възлиза на тъкмо 2 038 души. Alua Helios Bay разполага с 318 стаи, а AluaSun Helios Beach - с 192, а тази леглова база ги подрежда измежду едни от най-големите места за настаняване по българското Черноморие.

Alua Helios Bay разполага с двойни и фамилни стаи с размери сред 20 и 55 кв. м., като всичките са с балкон, а по-голямата част и с панорама към морето. Хотелът разполага с 4 ресторанта, които оферират както бюфетна храна, по този начин и интернационална кухня. Баровете са 6 - от басейна до покрива можете да избирате от пожеланото място за превозване на свободното време. Хотелът разполага още с уелнес зона, фитнес, детски клуб и още редица улеснения, за които може даже да не сте се сещали.
 AluaSun Helios Beach
Източник:

AluaSun Helios Beach

AluaSun Helios Beach от своя страна разполага със стаи сред 13 и 40 кв. м., според от това дали гостите избират единично настаняване или са със фамилията си. Също по този начин може да се избира панорама към морето или парк, както и с какви екстри да бъде стаята - дали супериорна или общоприета. Като " по-малкия брат ", хотелът разполага 3 ресторанта и 2 бара, само че " прави компромис " единствено с броя, не и качеството на удобствата за туристите.

Специални услуги за специфични посетители

Общото сред двата хотела е, че дават извънредни спомагателни услуги за своите лоялни посетители. Чрез програмата My Favorite Club може да избирате всред най-хубавите налични стаи, персонализирано настаняване и овакантяване, извънредни зони за хранене, достъп до My Favourite Club Лаундж и доста други привилегии.

Друго огромно улеснение е електронно приложение на веригата - Hyatt App, което на процедура отстрани потребността от добре познатите в предишното телефони в стаите за връзка с рецепция. Чрез приложението гостите на хотелите могат да имат връзка с личния състав, което обезпечава доста по-персонализирано отношение. Това икономисва и чакането по опашки, тъй като с помощта на единната система за ръководство на услугите няма потребност да чакате нито за масаж, нито за чекаут.
 AluaSun Helios Beach
Източник:

AluaSun Helios Beach

Така че, в случай че желаете да се почувствате като на отмора в Доминиканската република или Кюрасао и още не сте възнамерявали тазгодишната си морска отмора или към този момент вършиме проекти за 2024-а, грабвайте телефоните, теглете приложението и си осигурете многозвездно преживяване на българското Черноморие.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР