През пролетта на 2022 ще се върнем към нормалния си

...
През пролетта на 2022 ще се върнем към нормалния си
Коментари Харесай

През пролетта на 2022-а ще се върнем към нормалния си живот

През пролетта на 2022 ще се върнем към естествения си живот. Тази прогноза направи кардиологът доцент Сотир Марчев в студиото на.

Той разяснява, че през миналата година първата и водеща причина за смъртност в Съединени американски щати по време на разгара на рецесията към ковид са били сърдечно-съдовите болести. На второ - онкологичните и на трето - инфекциите от COVID-19.

" В пика си, коронавирусът съумява да доближи до трето място като причина за смъртност в Щатите. Ние, хората, българите, средностатистическият пациент, се опасява от ковид, само че умира от сърце ", добави медикът.

Кардиологът прикани да не се оставяме страхът от инфекцията да занемари грижите за сърцето.

" Трите аргументи за смъртност се дължат на едно и също нещо. Това е нездравословният метод на живот. Обездвижването, наднормените килограми, нездравословното хранене, незадоволителният сън, хроничният стрес. Всичко това, от една страна, предизвиква сърдечно-съдови болести. От друга - унищожава имунитета ", съобщи той.

По неговото мнение, гаранцията за неуспеха на имунизациите е всеки да стартира да разяснява неща, които не са му компетентност.

" За да се оправи страната, всеки би трябвало да си чете длъжностната характерност и да прави това, което написа там ", сподели още доцент Марчев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР