През последния месец Съединените щати продължават със своята игра в

...
През последния месец Съединените щати продължават със своята игра в
Коментари Харесай

Радио Китай: Триковете на САЩ в Южнокитайско море със сигурност са обречени на провал

През последния месец Съединените щати не престават със своята игра в Южнокитайско море, изпращайки военни кораби на хиляди километри до вратата на Китай. Заради техните провокации Китай е заставен да се пази, сподели радио Китай.

На 26 юли двама американски представители още веднъж повдигнаха въпроса за Южнокитайско море, като обявиха, че " предизвикателното и безконтролно държание на Китай " в региона рано или късно ще аргументи " огромен случай ".

Същия ден американският самолетоносач " Роналд Рейгън " потегли от Сингапур и още веднъж навлезе на територията на Южнокитайско море.

По отношение на " провокациите " няма друга страна в света, която може да се съпоставя със Съединени американски щати. Поглеждайки обратно режисираните и изпълнени от Съединените щати трикове в Южнокитайско море, са в положение да засрамят даже най-хубавия холивудски режисьор. Като страна отвън този регион Съединени американски щати от дълги години демонстрират мускулите си в Южнокитайско море, употребявайки като мотив " свободата на корабоплаването ", което се трансформира в най-голямата причина за тласък на милитаризацията на района.

В момента Вашингтон е сложил фокуса си върху Азиатско-тихоокеанския район във връзка с конкуренцията сред огромните сили и Южнокитайското море се е трансформирало в техен значим коз за отбраната на хегемонията им и натиска върху Китай.

Южнокитайско море не е „ сафари парк “ на страните отвън региона и не би трябвало да се трансформира в " полесражение " за конкуренция сред огромните сили, разяснява още радио Китай. През последните години с общите старания на Китай и страните от АСЕАН обстановката в този регион остава постоянна. Всички страни в района ясно схващат, че този, който всеки ден провокира " огромни произшествия " на други места, рано или късно ще се трансформира в най-голямата опасност за мира и стабилността в Южнокитайско море и Азия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР