През последния месец и половина Жокера е в устата на

...
През последния месец и половина Жокера е в устата на
Коментари Харесай

Жокера, Тод Филипс и скандалът, който предизвика новината за втори филм

През последния месец и половина " Жокера " е в устата на съвсем всеки. Дали поради шерване на усещанията от кино лентата, или поради върха в бокс офиса, който сложи.

Причините са доста, а през вчерашния ден беше, че Warner Bros. са дали зелена на Тод Филипс да реализира продължение на " Жокера ". Тогава The Hollywood Reporter оповести новината и даже добави, че Филипс ще прави още един сходен филм, само че с различен изверг на DC.

Много се зарадвахме, само че тези изказвания на The Hollywood Reporter срещнаха сериозен отпор. Часове след новините Deadline писа, че новината на сътрудниците им е кликбайт (съдържание, чиято цел е да притегля визити (кликове)).

Според техни източници, е допустимо " Жокера " да получи продължение, само че все още до публична сделка не се е стигнало. Deadline също по този начин настояват, че Тод Филипс в никакъв случай не е желал да основава филми за други злодеи на DC, както настояват сътрудниците им от The Hollywood Reporter.

Тук се намесват и Variety, които споделят, че среща сред Warner и Филипс е имало, само че тя е била по-скоро за да се обясни дали е допустимо да се реализира продължение, без да бъде постигана каквато и да била сделка. И източниците на Variety отхвърлят компанията да се е съгласявала да повери на Тод Филипс различен изверг, с цел да бъде изработен филм за него по сходство на " Жокера ".

Самият Тод Филипс от плът и кръв реши да внесе малко изясненост, като даде изявление за IndieWire. В него режисьорът споделя, че след триумфа на кино лентата в бокс офиса е изцяло обикновено Warner Bros. и всички хора да желаят продължение, само че на този стадий контракт за такова не е подписан.

Филипс добавя, че с Хоакин Финикс са обсъджали опцията да създадат втори филм, само че всичко е било в областта на другарските диалози. Също по този начин не изключва обстоятелството сходен филм да се реализира, само че за момента нищо не е несъмнено. Ето за какво счита, че информацията на медията не кореспондира с истината.

Тод Филипс обаче е отказал да разяснява изказванието на The Hollywood Reporter, че ще получи 100 милиона $ за работата си по " Жокера ". /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР