През последните три месеца дъщерята на Доналд Тръмп - Иванка,

...
През последните три месеца дъщерята на Доналд Тръмп - Иванка,
Коментари Харесай

Иванка Тръмп атакува много сериозно китайския пазар в търсене на печалба

През последните три месеца дъщерята на Доналд Тръмп - Иванка, е записала в Китай повече от 10 търговски марки със своята запазена марка, което за следващ път повдига въпроса за опцията за спор на ползи в администрацията на американския президент.
Според информациите от март до момента китайските управляващи са одобрили регистрирането на 13 търговски марки със непокътнатия знак на Иванка Тръмп, който носи нейното име. Още осем търговски марки са в развой на вписване. Дъщерята на Тръмп се занимава с реализирането на най-разнообразни артикули – от парфюми и козметични артикули през текстил до мебели, книги и няколко сорта кафе и шоколад. Запазената марка на Иванка Тръмп също по този начин пуска свои сбирки бижута, обувки и аксесоари.
В началото на предходната година Иванка се отдръпна като началник на компанията по отношение на решението да стане консултант на татко ѝ, който зае поста президент на Съединените щати. В същото време тя все по този начин остава притежател на марката и продължава да печели от своите бизнес интервенции. Това неведнъж е било подложено на критика от доста правни специалисти и законодатели във Вашингтон.
Според АП цялата запазена марка на Иванка Тръмп е записала в Китай повече от 35 търговски марки, други 25 поръчки се преглеждат. В допълнение, управляващите на Филипините утвърдиха три регистрации за производството на компанията на дъщерята на президента на Съединени американски щати няколко месеца откакто татко ѝ стана президент на Съединените щати.
" Нежеланието на Иванка Тръмп изцяло да се откаже от своята активност е изключително тревожно в светлината на обстоятелството, че нейната запазена марка продължава да настава в чужбина. Това слага съществени въпроси по отношение на корупцията, като се отваря опцията, че тя може да се възползва финансово, тъй като поради нейното състояние и президентството на татко ѝ, тя може да е податлива на политическо въздействие от страна на страните, където прави бизнес ", цитират от АП думите Ноа Букбайндър, изпълнителен шеф на неправителствената организация " Граждани за отговорност и нравственос във Вашингтон " (Citizens for Responsibility and Ethics in Washington).
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР