През последните три денонощия руската бойна авиация е нанесла 18

...
През последните три денонощия руската бойна авиация е нанесла 18
Коментари Харесай

Започна Се Сега! Крещят В Ужас, Горят Живи! Руските Птици На Смъртта Изсипват Апокалипсиса Върху

През последните три денонощия съветската бойна авиация е нанесла 18 въздушни удара по позиции и обекти на " Ислямска страна " (ИД) в източен регион на Сирия и девет удара с крилати ракети " Калибър ", изстреляни от съветските подводници в Средиземно море " Велики Новгород " и " Колпино ".

Това заяви представителят на министерството на защитата в Москва военачалник Виктор Конашенков, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

По думите му в резултат на масираните ракетно-авиационни удари са били нанесени огромни провали на огромна група бойци от ИД край обитаемото място Абу Кемал.

" Това разреши разгръщането на дейни настъпателни дейности на щурмовите отряди на сирийските войски за заличаване на терористите в последния плацдарм на ИД в източна Сирия ", добави Конашенков.

Във въздушната интервенция против позиции, хранилища и командни пунктове на джихадистите са взели участие шест стратегически бомбардировача " Ту-22М3 " и бомбардировачи " Су-24 " и " Су-34 " от съветската Военновъздушни сили база " Хмеймим " с поддръжката на изтребители " Су-30СМ ", " Су-35 " и " МиГ-29 " от съветската авиогрупа в Сирия.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР