През последните шест месеца се говореше толкова позитивно за България,

...
През последните шест месеца се говореше толкова позитивно за България,
Коментари Харесай

Е. Захариева: През последните 6 месеца се говореше толкова позитивно за България, колкото не се е говорило 27 години

През последните шест месеца се говореше толкоз положително за България, колкото не се е говорило през последните 27 години. Това съобщи вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева, която взе участие в полемика с младежи от Велинград на тематика " Да поговорим за бъдещето на Европа ", съобщи кореспондент на Радио " Фокус " - Пазарджик. Тя се обърна към присъстващите младежи с думите, че точно те би трябвало да дефинират бъдещето на нацията ни.

" Успехите на българското председателство на Съвета на Европейския съюз (ЕС) са забележими. Лицето му бяха младежите, а с визията, че нашите съседи на Западните Балкани би трябвало да са част от европейското пространство показахме, че можем да постановяваме целите си, да ги създадем и европейски цели. Показахме, че можем да водим по този начин разговора и дебата с всички 28 страни, че да реализираме тези цели ", сподели по време на полемиката вицепремиерът Захариева.

По думите и страните от Европейски Съюз са имали опция да видят нашата просвета, история, естествени дадености. " Те видяха най-много човешкия капацитет, който има България. През последните шест месеца се говореше толкоз положително за България, колкото не се е говорило през последните 27 години ", уточни също Захариева.

Кметът на Велинград доктор Костадин Коев връчи почетен плакет на вицепремиер и министър на външните работи Екатерина Захариева.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР