През последните седмици за Майли Сайръс се говори доста. И

...
През последните седмици за Майли Сайръс се говори доста. И
Коментари Харесай

Колко секси е Майли Сайръс по бански

През последните седмици за Майли Сайръс се приказва много. И това е по този начин, тъй като тя избухна с последния си шлагер Flowers, който е част от идния ѝ албум Endless Summer Vacation. Той излиза напълно скоро, на 10 март, а Майли закачливо ни припомня датата с пост в Instagram.
 Майли Сайръс,
Когато Майли Сайръс пее гола под душа

Певицата знае по какъв начин да притегля внимание

От една от последните ѝ фотоси излиза наяве, че около работата по музиката си, певицата отделя време да се грижи за тялото си. Няма по какъв начин да не обърнем внимание на стегнатата фигура, която показва, до момента в който е облечена единствено по бански.

Червеният бански в две елементи коства " единствено " към 3000 $, само че той надалеч не е толкоз впечатляващ. Поне до момента в който го носи Майли Сайръс, която явно е в страхотна форма.

Предполагаме, че певицата поддържа стегнатото си тяло с пилатес и йога, за които и преди е говорила, че практикува. В американското предаване The Tonight Show с водещ Джими Фалън тя е споделяла, че харесва ащанга йога, написа Seventeen. За този тип йога Майли разкрива, че човек от време на време може да се демотивира да я практикува, защото с цел да се свикне с упражненията, е належащо повече време.

 Ноа Сайръс, Stéphane Rolland Haute Couture, Седмица на модата в Париж и предизвикателната визия на певицата
Когато дребната сестра на Майли Сайръс остави малко на въображението

Ноа знае по какъв начин да провокира

Е, на Майли Сайръс очевидно въобще не ѝ липсва мотивация да спортува. Все отново, сходно тяло не се вае без старания и воля.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР