През последните седмици пазарът на криптовалути изпитва значителна несигурност. По-рано

...
През последните седмици пазарът на криптовалути изпитва значителна несигурност. По-рано
Коментари Харесай

Три криптовалути, които да следим до края на месеца

През последните седмици пазарът на криптовалути изпитва забележителна неустановеност. По-рано този месец Биткойн (BTC) за малко надвиши $28,000, с цел да отстъпи след това до под $27,000. Междувременно Етериум (ETH) също означи спад, като падна под $1,600.

Много вложители се оказват изправени пред решението дали да усилят дяловете си на фона на понижаващите се цени или да обмислят продажба, очаквайки евентуални по-нататъшни спадове.

Смята се, че актуалният спад е обвързван с публикуването на данните за показателя на потребителските цени (CPI) в Съединени американски щати, което бе планувано за 12 октомври. Вследствие на това пазарните участници се приготвят за нараснала волатилност преди известието на Федералния запас.

Solana (SOL)

От началото на годината Solana ( SOL ) показва впечатляващ ритъм на напредък от към 120%, съвсем два пъти по-висок от този на Биткойн (BTC) и множеството други планове за криптовалути.

Освен това от CoinShares оповестиха, че предходната седмица SOL е претърпяла най-значителния си седмичен приток на капитал от март 2022 година насам, което акцентира доверието на вложителите в плана. Забележително е, че растежът на SOL е изключително окуражителен в светлината на статута му на един от плановете, които са най-неблагоприятно наранени от срутва на FTX.

Етериум (ETH)

За разлика от скока от 60% на Биткойн, при Етериум ( ETH ) се следи по-скромен растеж от към 30%. Според скорошен отчет, Standard Chartered Bank планува цените на ETH да доближат $8,000 до 2026 година, отбелязвайки удивително 412% нарастване по отношение на актуалните равнища. Следователно сегашната оценка на тази водеща криптовалута може да се окаже преференциална точка за влизане за множеството вложители.

Биткойн (BTC)

От началото на годината BTC показва впечатляващ растеж от близо 60%, надминавайки представянето на голям брой известни финансови принадлежности. Токенът затвърди репутацията си на хедж против инфлацията.

Освен това възможното въвеждане на спот Биткойн ETF (борсово търгувани фондове) може да катализира още един напредък за флагманската криптовалута. По-специално, огромни финансови институции като BlackRock подадоха заявки, като доста от тях чакат скорошно им утвърждение от SEC.

Като се има поради актуалният спад, този миг може да се окаже подобаващ за обсъждане на инвестиция в BTC преди евентуалното утвърждение на спот BTC ETF.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР