През последните седмици от Bentley разпространиха две тъмни снимки на

...
През последните седмици от Bentley разпространиха две тъмни снимки на
Коментари Харесай

Bentley Bentayga EWB е новата дефиниция на думата лукс

През последните седмици от Bentley разпространиха две тъмни фотоси на корите на вратите на нов скришен първокласен модел, чийто дебют трябваше да се състои през вчерашния ден. Британците съблюдаваха обещанието си и показаха новата Bentayga Extended Wheelbase (EWB). Както подсказва и името, моделът се отличава с удължено междуосие, което пък от своя страна прибавя повече пространство в интериора.
`Bentley

От Bentley са добавили спомагателни 180мм панели сред предните и задните гуми на Bentayga, като това е нараснало междуосието от 2995мм до 3175мм. Промяната е съсредоточена в задната част с ясната концепция за повече пространство и повече място от всеки различен модел в този клас.
`Bentley

Освен това, британците настояват, че новите седалки на всъдехода са най-технологичните кресла поставяни в миналото в автомобил. Те могат да бъдат ръководени от таблет или класическите бутони в долната част, като конфигурацията им е съвсем безкрайна. Освен общоприетите масаж, подгрев и обдухване, седалките могат да усетят температурата и влажността на кожата и да преценяват коя от функционалностите да включат автоматизирано. Двете самостоятелни кресла могат да се накланят до 40 градуса за допустимо най-удобно пътешестване. Специални датчици мерят напрежението върху седалката и вършат корекции в шест разнообразни зони, с цел да предотвратят разбиране и отмалялост при дълго пътешестване.
`Bentley

За първи път в историята на Bentley виждаме и автоматизирано затварящи се порти, а други екстри включват още затопляне на подлакътниците, в това число и на тези на вратите в задната част, „ диамантени “ шевове и забавно амбиентно осветяване с перфорирана кожа.
`Bentley

Освен с удълженото междуосие, първокласният модел се отличава и с 22-цолови джанти с хромиран свършек, както и решетка с отвесни ламели. Под капака на Bentayga EWB работи 4.0-литров бензинов осмак с 550 конски сили и 770 нютон метра, който форсира тежкия „ джип “ до 100км/ч за под 5 секунди и предлага оптималната скорост от 290км/ч.
`Bentley

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР