През последните седмици между Борисов и Цветанов има сериозен разнобой.

...
През последните седмици между Борисов и Цветанов има сериозен разнобой.
Коментари Харесай

Кънчо Стойчев: През последните седмици между Борисов и Цветанов има сериозен разнобой


През последните седмици сред Борисов и Цветанов има сериозен разнобой. Това уточни в изявление за предаването " Нещо повече " на стратегия " Хоризонт " политологът Кънчо Стойчев :

Има теза, че Цветанов не може да си разреши да направи нещо без Бойко Борисов. Аз не съм последовател на тази теза. Това не е по този начин. Доколкото съм чел и познавам настроенията на Борисов по отношение на въпросните самолети, той по скоро е правел изявления, че не това е най-важното сега в България.

Корупцията е главният проблем в страната и там е главният конфликт в действителност сред съпротива и ръководещи, добави още Стойчев:

В случая следим една съпротива, която с всеки минал ден набира все по-голяма височина, става все-по дейна и все по-критикуваща, като доближава до действителни разкрития. Темата за корупцията е рисковата тематика за ГЕРБ. Те доста мъчно ще излязат от тази тематика. Няма нито една социална поръчка в България, която да не е манипулирана.

Това, което се случи в Хасково е вътрешнопартиен скандал сред партийна организация и определения от нея кмет. Това сподели за " Хоризонт " политологът Димитър Аврамов :  Димитър Аврамов

И двете страни в абсурда евентуално не са прави, и двете страни си имат някакви визии за ръководството на града, за това по какъв начин да се взимат решения. Това са си техни проблеми, просто госпожа Йончева се възползва от тях, както би трябвало. Аз не бих я съдил за това. Изведнъж Българска социалистическа партия стартира да разправя каква огромна корупция има в страната. Всички знаем, че България е една страна, в която има трайна връзка сред бизнес и политика, сред близки до партиите и партийните кръгове, само че внезапно госпожа Йончева произлезе огромна вест и в този момент три дни Народното събрание се занимава с това.

Цялото изявление с Кънчо Стойчев и Димитър Аврамов можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР