През последните седмици доста често отваряме дума за Киану Рийвс.

...
През последните седмици доста често отваряме дума за Киану Рийвс.
Коментари Харесай

Киану Рийвс срещи Уилям Шекспир

През последните седмици много постоянно отваряме дума за Киану Рийвс . Повече в сравнение с през последните две години, само че това е по този начин, тъй като около премиерата на " Джон Уик 3 " излязоха много забавни неща.

Ето по кое време ще забележим " Джон Уик 4 "

Прекрасна вест за фнеовете на господин Уик

Точно филмът беше мотив артистът да застане пред камерата на BuzzFeed, с цел да отговори на няколко въпроса, заложени му от почитатели. Питанията бяха най-различни, само че едно направи усещане, или по-точно отговорът на Киану Рийвс.

Keanu Reeves and puppies. What more do you need to know? pic.twitter.com/C37CDtXmx6
— BuzzFeed (@BuzzFeed) May 17, 2019
Въпросът е какво би направил, в случай че има достъп до машина на времето. Актьорът отговори, че би я употребявал, с цел да се върне няколко века обратно, с цел да разбере истината за това дали Уилям Шекспир в действителност е съществувал и дали самичък е писал пиесите си.
 Киану Рийвс, Сандра Бълок,
Невъзможната обич сред Киану Рийвс и Сандра Бълок

А каква двойка можеха да бъдат единствено

Киану Рийвс разкрива, че е обожател на теорията, съгласно която Шекспир не е съществувал, а всички му произведения са дело на разнообразни създатели, решили да ги подпишат под този псевдоним. Ето за какво Рийвс желае да се върне обратно във времето, с цел да разбере истината.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР