През последните седмици Dogecoin (DOGE) се търгуваше в определен диапазон,

...
През последните седмици Dogecoin (DOGE) се търгуваше в определен диапазон,
Коментари Харесай

Dogecoin: Добър избор ли е меме криптовалутата?

През последните седмици Dogecoin (DOGE) се търгуваше в избран диапазон, без да има нужния катализатор, който да го освободи в изискванията на вял крипто пазар.

На 23 октомври обаче, се появи евентуална повратна точка, защото криптовалутите претърпяха скок, воден от впечатляващите облаги на Биткойн ( BTC ), надхвърляйки равнището при $31,000.

На фона на този възобновен оптимизъм DOGE се открои като най-добре представящата се криптовалута измежду 10-те най-големи по пазарна капитализация, като през последните 24 часа набъбна с 6.6% до $0.064 все още на писане на публикацията.

Интересно е, че това може да не е просто кратковременен подтик за DOGE , а по-скоро начало на евентуална бича серия, както допуска един анализатор.

В разбор от 23 октомври търговецът на криптовалути и анализатор, позна като “ ” предложи, че Dogecoin може да е “свидетел на началото ” на бичи тренд.

Тази позиция произтича от бичата дивергенция, следена на 3-дневен таймфрейм на графиката на DOGE/BTC, дружно с “ “, както уточни Naemrr. Тези бичи настроения бяха подкрепени от “ “, много следен Биткойн трейдър и пазарен анализатор.

В обява в X (Twitter) от същия ден AngeloBTC предвижда, че цената на DOGE ще се повиши до $1 в идния цикъл, като акцентира оптимизма си с цитата: “. ”

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР