През последните седмици бременността на фолк дивата Преслава беше сред

...
През последните седмици бременността на фолк дивата Преслава беше сред
Коментари Харесай

Бременна ли е? Преслава си призна: Да, вярно е, че напълнях


През последните седмици бременността на фолк дивата Преслава беше измежду най- пикантните тематики. Певицата има връзка от лятото с предприемача Павел Лазаров, а през последния месец внезапно изпълня.

не крие, че е качила цели 7 кг. Причината обаче не е бременност. Певицата призна, че гаджето непрекъснато й готви, което се отразило на фигурата й. Павел желал кльощавата му другарка да качи няколко кг и за задачата я захранвал с вкусни гозби, персонално приготвени от него.

Като видяла, че единствено за месец- два е качила 7 кила, Преслава доста се тормозила. Тя се зарекла към този момент да внимава повече какво яде и да акцентира на спорта.

Допреди три- четири години, фолк дивата беше измежду най- обилните дами в сектора. А големият й натурален бюст беше нейна запазена марка. Преслава не крие, че наднорменото тегло постоянно я е тормозило и когато най- след това съумя да се оправи с него, още веднъж стана скандал. Плъзнаха клюки, че повода да се стопи е корист със неразрешени субстанции.

За първи път от доста време насам, Преслава обявява публично връзката си. Тя признава, че Павел е доста специфичен за нея и се надява да се окаже огромната й обич. А за какво не и татко на детето й в бъдеще. Двамата към този момент живеят дружно. Но и на открито също не се разделят.

Влюбените гълъбчета прекарват всяка свободна минута дружно. А Павел не пропуща присъединяване на Преслава – хем да я държи под око, хем да я пази от досадни почитатели или пияни свалячи.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР