През последните седмици Amazon.com Inc е забранил продажбата на повече

...
През последните седмици Amazon.com Inc е забранил продажбата на повече
Коментари Харесай

Световен интернет търговец забрани продажбата на фалшиви продукти срещу коронавирус

 През последните седмици Amazon.com Inc е забранил продажбата на повече от един милион продукта, за които неправилно се твърди, че лекуват или пазят против ковид, обявиха от компанията пред организация Ройтерс.

Amazon също по този начин е премахнал десетки хиляди предложения на търговци, за които се счита, че се пробват да изнудват клиентите с голословно високи цени. Най-големият онлайн търговец на дребно в света е изправен пред деликатен надзор върху обвързваните със здравето предложения на своята платформа. По-рано тази седмица Италия пък започва изследване за внезапното увеличение на цените в интернет пространството за хигиенизиращи гелове и хигиенични маски, до момента в който страната се бори с най-голямото епидемиологично вирусно огнище в Европа.

Един уебсайт за съпоставяне на предложения сподели скорошни образци за по-високи от нормалните цени на маски на Amazon, създадени от американския промишлен конгломерат 3M Co. Така да вземем за пример в четвъртък 10 опаковки от защитни маски N95 бяха оферирани на цена от 8, видя кореспондент на Ройтерс, откакто прегледа вариантите за пазаруване на уеб страницата на Amazon. Това е съществено покачване от предходна цена на същия продавач от,24 $. Артикулът обаче беше продаден много бързо.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР