През последните няколко седмици шампионът на WBC Дионтей Уайлдър и

...
През последните няколко седмици шампионът на WBC Дионтей Уайлдър и
Коментари Харесай

Джошуа: Ще нокаутирам Уайлдър с един удар, ще сваля и Паркър

През последните няколко седмици първенецът на WBC Дионтей Уайлдър и първенецът на WBO Джоузеф Паркър в тежка категория нападнаха вербално на няколко пъти първенеца на IBF, IBO и WBA Антъни Джошуа. И Уайлдър, и Паркър обезверено желаят да се доберат до Джошуа за идната си среща. Сега наподобява е ред на Джошуа да стартира с вербалните офанзиви и той отговори и на двамата си евентуални съперника.

"Ще ми отнеме малко време, само че считам, че ще нокаутирам Уайлдър с един удар. Това ще бъде чиста борба. А що се отнася до Паркър? Не го недооценявам, само че мисля, че ще го размятам из кръга без проблем. Паркър ще поеме малко повече удари, само че в последна сметка и той ще бъде свален на земята “, съобщи Джошуа.

В сряда Паркър и неговият промоутър Дейвид Хигинс организираха конференция, на която илюстрираха пред медиите, че Джошуа има "стъклена брадичка ", с което се пробваха да уязвят британеца.

"Паркър влага времето си в неправилна посока. Той май желае повече гласност? Май обича рекламните трикове? Не става въпрос за това кой по какъв начин се бие. Аз се бих с Владимир Кличко доста рано в своята кариера, само че ми се откри тази опция и успяхме да създадем страхотна борба с един от най-големите за всички времена. Направихме шоу, без да се оплакваме ", съобщи Джошуа.

"Така че какъв проблем бих имал против това малко дете, което прави смешни конференции? Това е доста непрофесионално от тяхна страна. Шампионската купа в тежка категория, която той има, е доста уважавана купа, само че сходни неща лишават от уважението към първенеца ", добави британецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР