През последните няколко месеца на звездата от модните подиуми се

...
През последните няколко месеца на звездата от модните подиуми се
Коментари Харесай

Хари Стайлс и Емили Ратайковски бяха хванати да се целуват в Токио СНИМКА

През последните няколко месеца на звездата от стилните сцени се приписват романи с най-малко трима мъже.

В събота вечер The Daily Mail публикува кадри, на които Хари Стайлс и Емили Ратайковски се целуват на улица в Токио. Стайлс сега е в Япония за турнето " Love On Tour ", докато Ратайковски е в страната по персонални аргументи.

29-годишният притежател на Грами и 31-годишната моделка се целунаха на фона на сребрист ван, като че ли никой не ги гледа.

Стайлс е облечен в черно палто и черен панталон, а Емили бе избрала розово пухено яке върху изрязан топ и дълга черна пола.
   View this post on Instagram

Припомняме, че предишния декември Хари Стайлс се раздели с американската актриса Оливия Уайлд. След раздялата поп певецът стартира да прекарва повече време с Кендъл Дженър.
   View this post on Instagram

Емили Ратайковски пък се разведе с филмовия продуцент Себастиан Беър-МакКлард през 2022 година, от който има 2-годишен наследник Силвестър Аполо Беър. Оттогава моделът има афери с комедиантите Пийт Дейвидсън и Ерик Андре.

През февруари бившето гадже на Емили сподели пикантни фотоси в обява за Свети Валентин. В отражението на огледалото се вижда голата Емили, правеща фотография.
   View this post on Instagram

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР